M3 E46 cabrio Olszi
Re: M3 E46 cabrio Olszi
Jak oryginalne to oznaczenia masz na zewnątrz, wokół kapsla na środku.
akurat te ktore masz wygladaja moim zdaniem o wiele lepiej niz oryginalne 19
Właśnie myślę że chyba je zostawię i pomaluje na kolor grafitowy albo kupię Ispiri koła bo są wg mnie kozak.
Takie jak te tył 10cali bardzo wklęsłe są robią mega robotę... Co sądzicie?
Takie jak te tył 10cali bardzo wklęsłe są robią mega robotę... Co sądzicie?
Ten model ispiri wymiata,wygląd,kolor,et i rozmiary są jak pod ten model.Też myślę o tych felgach,ale jak zapodasz to odpuszczam
Wybór jak najbardziej trafny.Nawet bez gleby dają radę.Jednak na załączonym zdjęciu masz felgi VMR.Ispiri wyglądają tak:

Ooo fakt nie to zdjęcie wkleiłem chodzi o te koła które są na zdjęciu które Ty wkleiłeś...
Robią mega robotę te koła ale narazie przekładka wozu itp a koła na sam koniec....Także jak coś kupuj śmiało nawet jeśli we dwóch będziemy mieli takie same mnie to nie przeszkadza naprawdę.
Robią mega robotę te koła ale narazie przekładka wozu itp a koła na sam koniec....Także jak coś kupuj śmiało nawet jeśli we dwóch będziemy mieli takie same mnie to nie przeszkadza naprawdę.
Wogole jaki kolor tych kół grafit czy czarne a może standardowe...? Mam ciemne szyby boczne nerki czarne myślę żeby grill przód zrobić czarny do tego splitery carbonowe i koła chyba grafit.... Co? Będzie taki bandyta hehehe
Na czarnych z tym lakierem będzie "diabeł" absolutny,co raczej jest rzadkie w przypadku cabrio.Zazwyczaj robi się je na lans,co mnie dziwi ,bo to eM w pełni.Grafitowe będą trochę bardziej widoczne , ale to niezbyt "ociepli" wizerunek.Ja jestem za czarnymi.Ale jak byś nie zrobił,jest ciekawie.Zresztą do czasy kupna pojawią się jeszcze inne modele felg i koncepcja się może zmienić
Obejrzyj np. to https://zitowheels.net/product/3" onclick="window.open(this.href);return false; Szaleństwo, na nowszych modelach się sprawdza i bardzo mnie kusi...

Też mam chęć na te inspiri robią robotę tym bardziej że u mnie średnio wyglądające 18 CALI 

Widzę że koła Ispiri się podobają.... Chciałbym już mieć wszystko zrobione ale spokojnie jest zima na wiosnę Mka będzie gotowa by dawać radość z jazdy.
W trakcie przekładki na pewno tak jak w poprzedniej zregeneruje Vanosa i wymienię w nim pompę oleju na taką co ma mniejsze otwory i wyreguluje zawory itp żeby spać spokojnie.
W trakcie przekładki na pewno tak jak w poprzedniej zregeneruje Vanosa i wymienię w nim pompę oleju na taką co ma mniejsze otwory i wyreguluje zawory itp żeby spać spokojnie.
Pompa oleju vanosa którą zamontuje w swoim aucie oczywiście jeszcze nowe uszczelki w vanosie z vitonu i usunięcie luzów na wałkach vanosa i będzie igła.
Robię to profilaktycznie i zapobiegawczo.
Robię to profilaktycznie i zapobiegawczo.
-
- Auto: M3 E46
Gdzie kupiłeś pompę i uszczelki? I ispiri kozak chociaż csl mi sie tez podobają.c
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2015 23:33 przez GhostfaceBRN, łącznie zmieniany 2 razy.
Beisansystems wszystkie uszczelki oraz zestaw do usunięcia luzów na wałkach a pompa jest zrobiona pod wymiar tzn nowe otwory zrobione w starej pompie tak samo robi również beisansystems...
Sprawdzone testowane zero grechotania przy 3000 obr naprawdę warto to zrobić i to co jest istotne to po zrobieniu tak pompy napewno nie ułamią się te słynne zęby które w nią wchodzą bo nie ma luzu.
Cała impreza to koszt między 1400-1700zł plus demontaż i montaż vanosa.
Sprawdzone testowane zero grechotania przy 3000 obr naprawdę warto to zrobić i to co jest istotne to po zrobieniu tak pompy napewno nie ułamią się te słynne zęby które w nią wchodzą bo nie ma luzu.
Cała impreza to koszt między 1400-1700zł plus demontaż i montaż vanosa.
Co myślicie o czarny połysk grill i zostawić te jasne kierunkowskazy czy zakupić czarne kierunki? Boczne nerki mam czarne...
Czy zrobić na oryginalne i boki dokupić normalne i zrobić tak jak seria?
Koła jak zostaną te to itak pomaluje na grafit.
Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedźi.
Czy zrobić na oryginalne i boki dokupić normalne i zrobić tak jak seria?
Koła jak zostaną te to itak pomaluje na grafit.
Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedźi.
Korzystając z wolnego czasu przekodowałem licznik z mil na km.
Przebieg oczywiście sprawdziłem zanim zakupiłem auto jest w 10000%oryginalny potwierdzony na podstawie przeglądów czyli Motów w Uk i na podstawie ks.serwisowej.
Pozdrawiam.
Przebieg oczywiście sprawdziłem zanim zakupiłem auto jest w 10000%oryginalny potwierdzony na podstawie przeglądów czyli Motów w Uk i na podstawie ks.serwisowej.
Pozdrawiam.
kola na grafit i opony w ori rozmiarach i bedzie kot